torsdag 17 oktober 2013

Där det finns hjärterum...

Vi bor ganska litet, i en 2:a på 54 kvadratmeter. Men sen hade vi å andra sidan ingen aning om när vi skrev kontrakt att Hailey skulle finnas här 1 1/2 år senare. Vi trivs dock väldigt bra i lägenheten och jag gillar att pyssla med små och stora detaljer. De sista bilderna på lägenheten togs i somras, i slutet av graviditeten då jag hade lite städmani. Tänkte därför lägga upp lite bilder på hur det såg- och till större delen fortfarande ser ut. Om inte annat så är det något för mig själv att titta på de dagar då det är mindre städat här hemma!

Vårt vardagsrum. Trevligt men kan stundvis tycka att det är plågsamt likt en IKEA-katalog då hälften av grejerna är därifrån. Dock är det funktionellt och det är det vi behöver med så begränsad yta att vistas på. 

Vy från vardagsrummet mot köket och balkongen till vänster. Tyvärr var överdraget till soffan skrynkligt då det var nytvättat =P. 

Vy ut genom balkongdörren.

Resten av köket.

Hallen.

En hörna av badrummet.



Tvätt i lägenheten är GULD värt då det känns som om jag tvättar minst halva veckan (kräkbebis)!


Foton från sovrummet kommer i ett separat inlägg då vi, pga spjälsängen möblerat om sedan i somras och ska göra det återigen ikväll! 

/Jenny







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar